Szórakozás

Schobert Norbi nem szégyelli: bevállalja

Van, aki hetekig azon töri a fejét, mivel lephetné meg párját Valentin-napon, más pedig egyenesen hidegrázást kap az Amerikából származó ünneptől. Sztárjaink is különféleképpen vélekednek február 14-ről.

Schobert Norbi a Facebookra posztolta ki:

„Én bevállalom. Szeretem a Valentin-napot! Miért?! Mert még egy kis ünnep, ami ürügyet ad még jobban szeretni azt a nőt, aki életünkben a legfontosabb. No persze minden nap ki lehet fejezni az érzést, a szeretethez karácsony sem volna szükséges, mégis van. A szerelemhez pedig Valentin. Ennyi. Jó lehetőség, hogy este az ember megoldja a gyerekfelügyeletet és titokban szervezzen egy finom vacsorát. Randilehetőség és ünnep, hétköznap. Sokan fanyalognak, hogy hányingerük van ettől, de mélyen nézzünk magunkba, hogy tényleg megvan-e életünkben a szerelem? Szeretnek-e annyira, mint amennyire mi szeretünk? Mi rengeteget dolgozunk, hétvégén is megyünk és megyünk, megyünk. Ez egy lopott este, mégis hivatalos. Őszintén mondom, ha két ember lelkileg összeillik, akkor 12 év után sokkal szerelmesebb tudsz lenni, mint az első hetekben. Az élet rövid. 40 után a rosszabbik fele jön, öregszünk. Használjuk, használjátok ki! Ennyit mondok.”


(Fotó: Facebook)

Tóth Gabi egészen más véleményen van, mint a fitneszguru.

„Utálom a Valentin-napot. Rózsabimbós, csokoládés, szerelmetes virágocska, édes vaníliás muffinos nyáladzás. Tiszta romcsi. Ha még egy ilyet meglátok kiírva, én nem is tudom… felkötöm magam egy szívecskés masnira” – nyilvánította ki véleményét a vadóc énekesnő.

(Fotó RTL Klub)

Bódi Sylvi egy piktogramokat ellátott képpel illusztrálta, miként ünnepli a mai napot, vagyis: semmit nem tesz másként, mint tegnap vagy holnap… „”Valentin-nap ide vagy oda, én ma is:”


(Fotó: Facebook)

Vastag Tamás sem hunyt szemet a Valentin-nap felett. Az x-faktoros wellness-hétvégére vitte táncoslábú barátnőjét, Máramarosi Tündét, aki most a Szombat esti lázra készíti fel testvérét, Vastag Csabát. Az ifjú szerelmesek egy négycsillagos hotel nászutas lakosztályában töltöttek el néhány napot, kalandjukat pedig meg is örökítették.


(Fotó: FényPont-Média PR)

Puskás Peti kedvese helyett inkább járókelőkkel tölti a szerelmesek napját. A színész-énekes saját ötlettől vezérelve készített egy videót az egyik plázában, ahol egy rögtönzött kórussal együtt örvendeztette meg a vásárlókat. Akciójáról szívhez szóló videó is készült:

Kiszel Tünde is jó ideje készülhet a Valentin-napra. Azt, hogy ő maga hogy tölti a szerelmesek napját, nem árulta el, ám az kiderült, hogy gőzerővel árulja 3D-s falinaptárját. „Valentin-napra lepjétek meg szeretteiteket, barátaitokat, ismerőseiteket Kiszel Tünde 3D-s dedikált exkluzív falinaptárral! A naptárakhoz szemüveget adunk ajándékba! A térhatás garantált!” – írja Facebook-profilján. Azt nem tudjuk, hányan gondolták úgy, hogy a dekoratív médiaszemélyiség kalendáriumával fokozzák partnerük vágyát a jeles napon, valószínűleg a többség a szexi fehérneműnél és szívecskés bonboncsodánál maradt.

(Fotó: Neményi Márton)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik