Szórakozás

Liptai Gesztesin köszörüli a nyelvét

Gesztesi Károly úgy véli, exe, Liptai Claudia kiegyensúlyozott. A színész volt felesége vitriolos beszólásaiból jutott erre a következtetésre.

Liptai Claudia A Nagy Duett kezdete óta egyetlen alkalmat sem hagy ki, hogy vitriolos megjegyzést tegyen a színészre. Az első adás Csézy zöld ruháján élcelődött. “Legalább annyi poént hadd engedjek meg, hogy Csézy, Ogre színbe öltözött, Fionának” – utalt a Shrek című film főszereplőjére, melynek szinkronhangját volt férje kelti életre.


(Fotó: TV2)

A második adában azon poénkodott, hogy kislánya édesapja egy egész női kézilabda-válogatottat hívott meg a műsorba. “Hogy képzeled te, hogy idehívsz ennyi nőt?” – szegezte a kérdést Károlynak.

A harmadik adásban újra szóba került a válogatott, ezúttal Csézy jegyezte meg, már akkor sem mert belefolyni a családi perpatvarba.Ekkor volt férje Csézy feliratos pólója is kritikára késztette a műsorvezetőt. “Clau-póló soha nem volt, csak most mondom, ilyet én soha nem kaptam” – jegyezte meg.

Ezt a beszólást már Gesztesi sem hagyta válasz nélkül. “Döntsd el, melyik a jobb, egy nyolcéves kapcsolat póló nélkül, vagy egy két hónapos próbaidőszak pólóval?”

“Tulajdonképpen itt találkozunk, ezenkívül nincsenek közös programjaink. A gyerek kapcsán futunk össze pénteken és vasárnap. Én őszintén örülök annak, hogy Claudia így viselkedik, mert ez azt jelenti, hogy lelkileg jól van, nagyon sok nehézsége volt. Ha így humorizál, ha csipked, akkor minden rendben vele. Jó a közös munka, úgy érzem, humorban megint egymásra találtunk” – mondta el a Borsnak Gesztesi Károly

“Pont ilyenek vagyunk a kamerák mögött is, évődünk, ez mindig is így volt.  A Nagy Duettben pedig drukkolok neki, mert nagyon jó nézni,hogy ennyire tehetséges” – tette hozzá Liptai.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik