Szórakozás

Rejtélyesen beszélt betegségéről Somló

A TV2 Frizbijének felvételén egészségi állapotáról is mesélt Somló Tamás. A legendás zenész állítja, háromhavonta jár orvoshoz, de egészséges. Aztán kiderült: annyira mégsem.

A Voice idején olyan hírek is megjelentek Somlóról, hogy pacemakere van, sőt, folyosói pletykák a betegségével magyarázták olykor furcsa viselkedését, mondatait. A legendás zenész kérés nélkül gombolta ki ingét a felvételen, mutatva, hogy nincs szívritmus-szabályozója.

Somló határozottan állította Hajdúnak, egészséges, egyéb válaszai viszont beszédesek voltak. „Három-négy havonta elmegyek kivizsgálásra. Nem titok, van egy kis cukrom” – mondta el.


(Fotó: TV2)

„Most úgy érzem legalábbis, hogy jól vagyok, megvagyok. Hogy miként viselik majd a sejtjeim, a szervezetem, a testem a változásokat? Majd kiderül” – tette hozzá.

A Bors a felvétel után megpróbálta kideríteni, beteg vagy sem, de Somló kacifántosan válaszolt. „Nem tudom, miért faggatnak az egészségemről. Lehet, hogy szarul nézek ki, sápadt vagyok. Hajdút is megnyugtattam, megmutattam neki a leleteimet. Vércukorral kapcsolatban vizsgáltak. Gyógyszereket kellett szednem, de már azt sem. Az étkezésemre azonban oda kell figyelni, különben belehalok” ­– viccelődött a zenész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik