Szórakozás

Próba közben rosszul lett Cseke Katinka

Megszédült A Nagy Duett főpróbáján Cseke Katinka. A színésznő elárulta, valószínűleg azért lett rosszul, mert nem reggelizett.

“A lányomat vittem iskolába, rohantam ide a stúdióba próbálni, a reggeli valahogy kimaradt – kezdte történetét Katinka a stúdió büféjében, ahol gyorsan adtak neki vizet és evett egy kis gyümölcsöt. Körülbelül két órakor kerültünk a színpadra Attilával, és úgy voltam vele, majd a próba után ebédelek. Még mindig nagyon izgulok minden egyes adás előtt, gondolom, a stressz is közrejátszott abban, hogy a dal vége felé úgy éreztem, elsötétül minden, és mintha egy pillanatra kiszállt volna belőlem az erő. Ettől megbicsaklott a térdem. Szerencsére nem ájultam el, csak megszédültem” – mesélte a Vasárnapi Blikknek Katinka.

Kökény Attila azonnal észrevette partnernőjén, hogy a dal végére elsápadt, de nem gondolta, hogy baj lehet.
“Egyszercsak éreztem, hogy megfogja a vállam, és rám támaszkodik. Gyorsan megfordultam és elkaptam. Abbahagytuk a próbát, lekísértem őt a színpadról. Picit pihent, aztán jobban lett, úgyhogy szerencsére semmi komoly, de mostantól kikérdezem, hogy eszik-e rendesen!” – tette hozzá a színésznő A Nagy Duett-beli partnere,Kökény Attila.


(Fotó: TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik