Szórakozás

Trükkös tolvaj lopta meg Tóth Verát

Az énekesnő hajnalban hazafelé tartott, amikor egy rajongónak álcázott tolvaj ellopta a telefonját, benne magánélete kicsiny részeivel, fényképekkel és telefonszámokkal.

Tóth Vera hajnalban szomorú kalandba keveredett. Éppen egyik barátnője születésnapi bulijáról tartott hazafelé, amikor a taxit várva belebotlott egy idegenbe.

(Fotó: TV2)

“A srác odajött, kedvesen megkérdezte, milyen buli van ottlent? Én kedvesen elmondtam, hogy egy zárt buli, barinő szülinap stb… Majd azt mondja, hú, te nem az az énekesnő vagy? Én mondom, de! Kérdi: megölelhetlek? Mondom, persze! Majd a következő percekben soha többé nincs meg a telefonom… Kilopta a zsebemből… Mire rájöttem, hívtam, ki volt kapcsolva…” – számolt be a történtekről a legnagyobb közösségi oldalon Tóth Vera, aki ezután ismerősei segítségét kérte.

“Kérlek Benneteket, adjatok tanácsot, ilyenkor mit tudok tenni? Mit kell megkeresni? Mindenem benne volt, a képeim, a magánéletemből kicsi részletek, telószámok, amiket még nem szinkronizáltam stb… Aputól kaptam ezt a telót, nálam semmi papír nincs, ha kell valami, mit kell keresnem? Annyira el vagyok keseredve, annyira rohadt világban élünk…” – tette hozzá Vera, aki éppen utoljára próbál fogyókúrázni, aztán feladja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik