Szórakozás

Nagymadár újra politizál

Barack Obama után most a feleségének segédkezik a Szezám utca híres lakója az egészséges táplálkozást népszerűsítő programjában.

Nagymadár legutóbb Barack Obama választási kampányában vállalt politikai szerepet kampánysegítőként.
Most Michelle Obama oldalán tűnt fel. A reklámfilm, amelyet a Szezám utca című sorozathoz hasonlóan a PBS televíziós csatornán sugároznak, a Let’s Move! kampány része, amellyel a first lady az amerikai gyerekeket és fiatalokat az aktív, egészséges életmódra buzdítja – közölte a Fehér Ház csütörtökön.

Michelle Obama a Fehér Ház konyhájában beszélget egy kampányfilmben Nagymadárral és egy gyümölcsöket, zöldségeket rejtő kosarat gusztál. “Egészségesen étkezni egyszerű, élvezetes és még finom is” – hangoztatta Michelle Obama, mire Nagymadár azonnal egy banán után nyúlt. Egy másik felvételen Nagymadár a háttérben táncol és fut, miközben Michelle Obama mozgásra ösztönzi a nézőket. A videókat abból az alkalomból készítették, hogy hároméves a Let’s Move! kampány.

A Szezám utca híres lakója az októberi elnökválasztási kampányban, Barack Obama és republikánus kihívója, Mitt Romney első vitáján is szerephez jutott. Romney akkor kijelentette, hogy csökkenteni fogja a PBS közszolgálati csatorna támogatását, jóllehet szereti a PBS-t és a Szezám utcából ismert Nagymadarat is. “Mitt Romney tudja, hogy nem a Wall Street, hanem inkább a Szezám utca miatt kellene aggódnia” – kommentálta a kijelentést Obama.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik