Szórakozás

Borról álmodozik Vili bácsi

Varkonyi-Andras(210x140)(1).jpg (Várkonyi András)
Varkonyi-Andras(210x140)(1).jpg (Várkonyi András)

A frissen műtött Várkonyi András máris jobban van. Ezt mutatja, hogy a rehabilitációs intézetben már libamájról és borról álmodozik.

A 63 éves színész a hónap elején szívkoszorúér-műtéten esett át a budapesti Honvédkórházban, és már két hete a balatonfüredi szanatórium lakója. “Hihetetlen ütemben javulok. Pár nappal ezelőtt kezdtem el mászkálni a folyóson, de most úgy érzem, hogy akár a Balaton-partig is képes lennék lemenni” – mutatott az ablak felé András, akinek nem telnek tétlenül a napjai, szakemberek segítik a felépülését.

“Nyáron van a szülinapom, de most februárban, a műtét után újjászülettem. Teljes felújítást végeztek rajtam, és így kaptam még legalább tíz-tizenöt aktív évet. Reggel megmérik a súlyomat, aztán reggeli után jön hozzám a gyógytornász, ő kezeli a rekeszizmomat, mivel azt stimulálni kell elektromos árammal. Még kicsit lomhább, mert a műtét utóhatásaként nincs teljesen rendben. Fél tizenkettőkor ebédelek, utána következik a csendes pihenő. Délután olvasgatok egy kicsit, meg írom az új forgatókönyvemet” – mondta a Borsnak a színész.

Várkonyi Andrásról rajongói jól tudják, hogy nagy tisztelője a jó bornak. Ezért számára is fontos volt, hogy mennyit kell változtatnia az étkezésén. “Libamáj, kaviár, bor, ez mind jöhet. Az orvos mondta” – nevetett védekezve Vili bácsi, akinek az étrendjére a rehabilitációs központban még dietetikus figyel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik