Szórakozás

Több órán keresztül műtötték Várkonyi András szívét

Túl van az életmentő beavatkozáson a Barátok közt Vili bácsija. Az idős színészt szívkoszorúér-problémával operálták.

A színész azért fordult orvoshoz, mert fizikai igénybevétel esetén légzési nehéz­ségeket tapasztalt, de akkor még nem gondolta volna, hogy ennyire nagy a baj. A speciális vizsgálatok után az orvosok szívkoszorúér-áthidalást javasoltak számára, vagyis a szívbe vezető ereket operálták meg – egészen pontosan a lábából kivett erekkel pótolták a hibás részeket. A Vili bácsit alakító színészen többórás beavatkozást végeztek el, amit nagyon jól tűrt – tudta meg a Blikk.

“Szerencsésen túl van a műtéten. Az egész család nagyon aggódott, és persze még most is szorítunk. A következő időszakban rengeteg pihenésre és nyugalomra lesz szüksége, de nekem úgy tűnik, hogy folyamatosan javul az állapota. Ezt onnan is lehet tudni, hogy állandóan viccelődik, és már ott ül az ágya szélén, amikor látogatóba megyünk hozzá” – mesélte Marika, a színész felesége.

“Örülünk, hogy András jól érzi magát, és túl van a nehezén. Az egész produkció drukkol érte, és kívánjuk neki, hogy minél hamarabb meggyógyuljon, s itt legyen újra közöttünk” – tette hozzá  Kalamár Tamás, a Barátok közt sorozat producere.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik