Szórakozás

Pál Dénes kikészült a stressztől

Fenekestől felfordult Pál Dénes élete, mióta megnyerte a Voice-t. Élete azóta csupa stressz, s ezt bizony ő is nehezen viseli.

„Sajnos rendszertelenül alszom, hónapok óta nem sikerült kipihennem magam. Gyorssegély reményében rászoktam a kávéra, naponta két-három csészével is elfogyott. Alig pár hét elteltével azonban, a sok kávé és a stressz miatt, összevissza kalapált a szívem, úgyhogy helyette most már inkább zöld teát iszom. De a legnagyobb változás az az életemben, hogy kevesebb időm jut a családomra. A próbák ideje alatt szinte alig találkoztunk, és bár a döntő napján értem szurkoltak a stúdióban, de ahogy vége lett a versenynek, csak pár szót tudtunk váltani, mert még az éjjel hazautaztak Miskolcra.”

(Fotó: TV2)

„Jólesik, hogy fiatal lányoktól, nagymamáktól kapok pozitív visszajelzéseket, és gratulálnak a sikereimhez. Akkor szoktam megálljt parancsolni, ha túllőnek a célon. Sokan nem titkolják, mennyire vonzódnak hozzám, és pontról pontra leírják, mit csinálnának, ha találkoznának velem. A levelek olvasása közben még én is elpirulok, úgyhogy inkább nem részletezném a tartalmukat. Mindenesetre legyen elég annyi, hogy pajzán levelekről van szó. Nem vagyok olyan férfi, aki egyéjszakás kalandokba bonyolódik. Természetesen soha nem élnék ilyen ajánlatokkal. A tartalmas és hosszú kapcsolatok híve vagyok” – jelentette ki Pál Dénes a Sorry!-ban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik