Szórakozás

Felháborodott a szakma Pál Dénes gázsiján

A Voice nyertese majd' negyedmillióért énekel 25 percet, miközben a Hír24 információi szerint többen még ötvenezer forintnak is örülnének.

Ahogyan azt már megírtuk, az Új Ász információi szerint Pál Dénes 217 ezer forint plusz áfáért vállal 25 perces fellépést úgy, hogy mindössze hét szám van a repertoárjában. A hír hallatán sok szakmabeli felháborodott, hiszen ilyen gázsit tényleg csak a legnagyobbak kérhetnek, nem pedig frissen kikerült tehetségkutató-szereplők.

(Fotó: TV2)

A Hír24 úgy tudja, hogy a Voice legtöbb szereplője már kevesebb, mint ötvenezer forintért is vállalna fellépést, akkor pedig még irreálisabbnak tűnik Pál Dénes ára, ha összehasonlítjuk más előadóművészek díjazásával.

A Csillag születik szereplői közül annak idején a győztes, Mészáros Elek János kérte a legnagyobb gázsit, ő 180 ezer forintért vállalt haknikat. A Megasztár ötödik szériájából, Tolvai Renáta és Kökény Attila sem mertek többet kérni 180 ezernél, sőt sokan még a 120 ezres fizettségnek is nagyon örültek. Wolf Kati és Takács Nikolas is 175 ezerért kelnek el, Janicsák Vecának csak 165 ezret kell fizetni, a Summer Sisters-lányok pedig mindössze 115 ezerért adják elő bő félórás műsorukat.

Információink szerint 200 ezernél többet csak olyan tapasztalt művészek kérnek a fellépésekért mint Ákos, Demjén Ferenc, Charlie, Koós János, Pataky Attila, Szikora Robi, Szulák Andrea, Szűcs Judith vagy Zséda.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik