Szórakozás

Állítják: Gáspár Laciék koppintották a slágerüket

Plágiummal vádolják Gáspár Laci és a Plastikhead dalának szerzőit. A szeretet él című dal ugyanis feltűnően hasonlít David Guetta egyik világslágerére.

Gáspár Lacit és a Plastikheadet A Dal nézői azzal vádolják, hogy az Eurovíziós Dalfesztiválra írt számuk pontos másolata David Guetta When Love Takes Over című szerzeményének – írja a Bors. A legnagyobb videomegosztó oldal látogatói meglepődve kommentálták Laciék A szeretet él című ­produk­cióját. A napilap a népszerű DJ-t és zeneszerzőt, Spigiboyt kérte meg, mondjon véleményt a kínos ügyben.

(Fotó: TV2)

“Vannak bizonyos trendek, amelyeket követni kell, azt gondolom, hogy Gáspár Laci és a Plastikhead ezeket követte. Én mind a két számot ismerem, és tényleg van bennük hasonlóság. Nem teljesen ugyanaz a dallam, van bennük minimális különbség, ez körülbelül olyan, mintha újragondolnánk egy költeményt, így nincs szó plágiumról. Évről évre felvetődnek ilyen kérdések. Az a helyzet, hogy újat kitalálni borzasztóan nehéz, nincs új a nap alatt” – vélekedikSpigiboy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik