Szórakozás

Tagadja az alkoholistavádakat Fluor

A tinisztár azzal bizonyítja igazát, hogy még víz helyett is tejet iszik. Már be is vásárolt magának!

A tinik példaképe, Fluor a múlt héten azzal került címlapokra, hogy mostanában sokat iszik. Akkor azt írták a lapok, hogy Tomi alkoholista lett, ő pedig a maga módján cáfolja a vádakat. Az elmúlt napokban olyan fotók tömkelegét töltötte fel a legnagyobb közösségi portálra, amelyen tejjel pózol.

(Fotó: Facebook)

“Olvastam a hírt, miszerint alkoholista lettem és senki nem állít meg. Nehéz lenne nem tudni, hogy kinek a fúrómunkája ér célba, de ezen még felül is emelkedem. Nem hinném, hogy többet innék, mint bármelyik 25 éves, de igen, el szoktam menni bulizni (őrület). Meg edzeni is heti 4-szer, 4-5 km futással mindegyik után. Leírhatnám az egész napirendem, hogy mennyit melózok és mennyire fontos nekem ez, meg hogy mennyire hajtom, de nem hiszem, hogy magyarázkodnom kéne. A barátaim köszönik szépen, nem aggódnak értem, nagyon jól szoktuk érezni magunkat együtt. A rosszindulatot meg majd a karma elintézi” – tette közzé Facebookján Fluor, aki a rosszindulatú pletykák elkerülése végett mostanság csak tejet iszik. Legalábbis ezt mondja.

Istenes Bence viszont már nem kért Fluor tejéből (Fotó: Facebook)

Tomi mániája odáig fajult, hogy még akkor is tejet iszik, ha a kemény munka után nagy ritkán bulizni támad kedve, sőt az ital szerinte még a szövegíráshoz is meghozza az ihletét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik