Szórakozás

Súlyos betegséggel küzdött Kézdy György

Rengeteg szenvedés után döntött úgy Kézdy György, hogy véget az életének, tudta meg a Blikk. A színész fiát, Márkot sokkolta édesapja halála.

A Szomszédok Virágh doktoraként népszerűvé vált színművésznél nyolc éve rákot diagnosztizáltak, hősiesen küzdött a kórral, miközben súlyos betegségéről és félelmeiről kollégái, barátai előtt mélyen hallgatott, írja a napilap.


(Fotó: propeller.hu)

A Jászai Mari-díjas színész szombaton hajnalban lett öngyilkos az Uzsoki utcai kórházban. Kézdyt  gyomorfertőzéssel kezelték az intézményben, ám emellett rengeteg más betegséggel küzdött már jó ideje. Vesebetegségéről több interjúban beszélt, de emellett, információink szerint, korábbi infarktusa óta pacemakerrel élt, és krónikus tüdőbetegségben szenvedett, amelyet az éveken át elszívott, gyakran napi 50 szál cigaretta számlájára írtak orvosai. Bár a dohányzást abbahagyta, sokszor csillapíthatatlan köhögőrohamok törtek rá. 2004-ben pedig kiderült, rosszindulatú daganata van, azóta, vagyis nyolc éve küzdött a rettegett kórral.

A legszűkebb körben gyászolja családja Kézdy Györgyöt. Fiát, Márkot sokkolta édesapja halála, ám nyilatkozni nem szeretett volna a tragédiáról. A hozzátartozók sem értik, hogy a színész miért dobta el magától az életét.

Mint ahogyan már megírtuk, a kórház belső vizsgálatot indított, majd szűkszavú közleményt adott ki:  “Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy az intézményünkben ápolt Kézdy György péntek éjjel tragikus körülmények között elhunyt. A halál körülményeit a rendőrség vizsgálja. A tragikus eseményről az ügy lezárásáig az intézmény vezetői, dolgozói a család kérésére nem adnak felvilágosítást”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik