Szórakozás

Utoljára nyilatkozik Schobert Norbi

A fitneszguru becsszóra ígéri, utoljára posztolja ki, hogy segített hazahozatni a Máltán meggyilkolt nő, Yvette holttestét.

Mint ahogyan megírtuk, Schobert Norbi kétmillió forinttal járult hozzá Yvette holttestének hazahozatalához, így gyászoló lánya, Tamara eltemetheti az édesanyját. A fitneszguru azonban nem örülhetett maradéktalanul a jó cselekedetnek, a Facebookon támadták, mondván, ez is csupán reklám és exhibicionizmus.


(Fotó: TV2)

„Ez az utolsó poszt a témában. Nem megyünk reggel a Mokkába, nem nyilatkoztunk a Blikknek. Lesz egy pár mondat a TV2 ma esti Aktívban és itt a vége. Téma lezárva. Azt gondolom, hogy sok média írt erről hetekig, bekaszálta a példányszámot, a kattintást, de az öt árvának semmit nem adtak. Azt gondolom, ne adakozzatok csendesen! Tegyétek hangosan, összefogva a legkisebb dologban is, hogy megtanulja a világ – ez jó. Legyen divat segíteni bármiben, bárkinek. Néha csak átadni az ülőhelyet. Jobb lesz az ország. És hogy mit gondolnak rólam? Nem az érdekel, hanem az, hogy mit gondolok magamról. Mindenki feleljen meg a saját lelkiismeretének!” – dörgöli kritikusai orra alá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik