Szórakozás

Tarolt A Dal

mikrofon (mikrofon, )
mikrofon (mikrofon, )

Saját idősávjában a közmédia dalválasztó showműsora volt a legnézettebb szombat este, ezúttal 2 millió 340 ezer néző követte figyelemmel hosszabb-rövidebb ideig. Az MTVA kibővülő online szolgáltatásai miatt az internetezők is aktívabbak voltak az előző héthez képest.

Újabb hat produkció jutott tovább A Dal szombati, második elődöntőjéből. A zsűri értékelése alapján a legtöbb ponttal továbbjutó Kállay-Saunders András, Gáspár Laci & a Plastikhead, valamint Odett nyugodhatott meg az előadások után, míg Vastag Tamás, Janicsák Veca és ByeAlex a nézői szavazatoknak köszönhetően került be a középdöntő mezőnyébe.

A Dalnak az M1 és Duna World csatornákon együttesen 1 millió 6740 nézője volt, közönségaránya 21,8% lett a teljes népesség körében. Az Eurovíziós showműsor saját idősávjában a legnézettebb műsor lett a teljes lakosság körében: megelőzte az RTL Klubon vetített Hazard megye lordjai c. filmet, és a TV2-n vetített Pókembert is.

A Dal 2013 online szolgáltatásai iOS-re és Adroidra letölthető applikációval bővültek. Az alkalmazás közel nyolcezer videóletöltést eredményezett.

Hasonlóan a múlt heti első elődöntő videóihoz, az M1 videótárból 60 ezer új videóindítás történt, ez a szám A Dal hivatalos oldalán, adal2013.hu-n 31 ezer volt. A közösségi oldalletöltések is jól teljesítettek, a Facebookon és a YouTube-on 154 ezer videóindítást generálva, így A Dalt figyelemmel kísérő internetezők összesen 253 ezer alkalommal tekintették meg a videókat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik