Szórakozás

Pasija dobta ki Tóth Gabit

Az eddigi pletykák szerint Tóth Gabi adta ki párja útját, a Bors információi szerint valójában Rasztovits Dávid tett pontot egyéves kapcsolatuk végére.

“Dávidnak lett elege abból, hogy alig voltak együtt, mert Gabinak állandóan valamilyen halaszthatatlan dolga volt, amikor meg végre szakított rá időt, akkor neki kellett edzésre vagy meccsre sietnie. A helyzeten csak rontott, hogy a lány elvállalt egy vendégszereplést a győri színházban, ami hosszabb időre vidékre köti, a Szombat Esti Láz pedig újabb rendszeres elfoglaltságot jelent számára” – mondta el a Borsnak egy, a hajdani párhoz közelálló informátor.

Tóth Gabit ismerősei szerint szemmel láthatóan megviselte a szakítás és csupán  egyetlen egyszer beszélt a történtekről:

“Összeköltöztünk, és lehet, hogy ez nem volt annyira jó ötlet. Fiatalabb nálam, én voltam az első komolyabb kapcsolata, és – nehéz erről beszélni, mert nem akarom, hogy félreértések legyenek – nem értettük meg egymás életét. Ha én dolgozom, akkor munka van, és semmi más. Főleg most olyan dolgokat csinálok, amikben nincs rutinom, bizonytalan terepen vagyok, mind a színházban, mind a táncparketten. Azt gondolom, ő ezt már nem tudta tolerálni. Sok volt neki” – nyilatkoz­ta még a szakításkor Tóth Gabi az RTL Klubnak.


(Fotó: RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik