Szórakozás

Börtönbe kerülhet Lance Armstrong

Újabb nyomozás indult a kerékpárversenyző ellen, de most nem a doppingolással egybekötött csalása van terítéken, hanem fenyegető és megfélemlítő magatartása ügyében nyomoznak. Szorul a hurok, hisz a bíróságon könnyen börtönbüntetésre ítélhetik.

A nyomozók már jócskán túllendültek Lance doppingbotrányán, és sokkal inkább érdeklődnek azoknak az embereknek a vallomásai iránt, akik nem kevesebbet állítanak a híres biciklisről, mint hogy megfenyegette és megfélemlítette őket.

Korábban több biciklis is nyíltan vádolta Lance Armstrongot, de mivel ő akkor élte aranykorát, ezért senki sem figyelt igazán ezekre a vádakra, egészen addig, amíg Lance színt nem vallott a tévében. Arról, hogy az egykori sportikon milyen módszerekkel és eszközökkel folytatta a megfélemlítést és a fenyegetést, sajnos nincs információnk, de az amúgy is nyomozók dolga, hogy kiderítsék, mi is történt pontosan.


(Fotó: AFP)

A történethez az is hozzátartozik, hogy Lance ellen már nyomoztak 2010 és 2012 között állítólagos kábítószer-terjesztés, csalás és összeesküvés ügyében. A vádat azonban ejtették. Ebből a slamasztikából egy kicsit nehezebb lesz kikecmeregni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik