Szórakozás

Lance Armstrongból mém lett

Lance Armstrong (lance armstrong, )
Lance Armstrong (lance armstrong, )

Armstrong beismerő nyilatkozata, amely szerint doppingolt, lavinát indított el. Máris akadt rendező, aki életútját filmre viszi, internetes mémmé vált és még be is perelhetik.

Lance Armstrong doppingbotránya mellett nem csupán barátai, egykori versenytársai nem mentek el szó nélkül, a coming out a  vicces kedvűeket is megihlette. Az egykori sportolónak azonban nem ez a legnagyobb baja, két kaliforniai férfi ugyanis beperelte a férfit és kiadóit – a Penguint és a Random House-t -, állítják, Armstrong önéletrajzai, az Oprah Winfreynél tett vallomás fényében legalábbis, tele vannak hazugságokkal.

(Fotó: Facebook)

Rob Stutzman PR-szakember, valamint Jonathan Wheeler amatőr biciklista kijelentették, hogy annak idején azért vásárolták meg Armstrong könyveit, mivel bíztak a sportemberben, és elhitték neki, hogy a rákból felépülve igenis sikerülhet a visszatérése, mégpedig bármiféle doppingszer igénybevétele nélkül. 

A napokban internetes mém lett abból, hogy egy ausztrál könyvtáros készített egy figyelmeztetést, miszerint Lance Armstrong könyveit átpakolták a tényirodalomból a fikciók közé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik