Szórakozás

Szétszakadt Kovács Lázár combja

A sztárséf a tánctudásával akart hencegni, de egy rossz mozdulatnak köszönhetően izomszakadást szenvedett.

Eddig még ismeretlen arcát készült megmutatni a nézőknek Kovács Lázár, aki Détár Enikő oldalán lép színpadra A Nagy Duett című műsorban. Az ismert szakácsról kevesen tudják, hogy egé­sz jól énekel, és táncolni is tud, egyesek már tinédzserkora óta puskalábúnak becézik. Lázár tegnap egész napos fotózáson vett részt, ahol a pózolás mellett kisfilmeket is forgattak vele. A szakács már itt meg akarta mutatni tudását, ezért rövid bemelegítés után spárgába vágta magát, a stáb pedig elhűlve figyelte a földet érést. Lázár csúnyán ­meg­sérült, nem tudott felállni, előbb a hátára fordult, majd felguggolt, de felegyenesedni még hosszú másodpercekig kép­telen volt.

(Fotó: TV2)

„Nemegyszer mentem már le spárgába, most az volt a baj, hogy nem melegítettem be rendesen” – szabadkozott a Bors újságírójának Kovács Lázár.

A puskalábú szakácsot később megvizsgálták, és részleges izomszakadást állapítottak meg a jobb combjában. A felépülés igen hosszadalmas, a szakács csak pihenéssel és spe­ciális gyógytornával hozhatja magát formába, amire aligha lesz ideje: vasárnap este ugyanis a SuperTV2 képernyőjén már színpadon kell lennie, és nemcsak az ének-, hanem a tánctudásáról is számot kell adnia. Utóbbit az orvosai a legkevésbé sem ajánlják.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik