zimány linda (zimány linda, )
Szórakozás

Ismert milliárdossal kavar Zimány Linda

Bódi Sylvi és Debreczeni Zita után most Zimány Lindával randizgat Kedves Ferenc – írja a Blikk.

Nem sokáig szomorkodott Zimány Linda a külföldön futballozó Dzsudzsák Balázs után. A Blikk úgy tudja, a szőke szépség már hetek óta találkozgat Kedves Ferenccel. A lány egyik ismerőse szerint egy ideje már nyílt titok, hogy együtt vannak.

Nemrég még a modell és Dzsudzsák Balázs szakításától volt hangos a bulvársajtó A válogatott labdarúgó régóta Oroszországban játszik. Linda ugyan eleinte gyakran meglátogatta kedvesét, de szerelmük végül nem tudta kiállni a több ezer kilométer okozta megpróbáltatásokat, ezért elváltak útjaik.

Linda új párjáról is sokat hallhattak már a bulvárhírek iránt érdeklődők. Kedves Ferenc korábban több ismert szépség szívét is meghódította. Ahogy a lap fogalmaz, Linda nem az ismeretlenbe ugrott bele, hiszen Bódi Sylvi és Debreczeni Zita, a milliárdos exei jó barátnői. Ráadásul a férfi igazán nagyvonalúan viselkedett a hölgyekkel. Sylvi jégpályát, Zita lakást kapott tőle – számolt be a Blikk.

Ajánlott videó

Egy friss hazai felmérés szerint az embereknek csupán a 12 százaléka készít végrendeletet. Arról nincs adat, hogy a népesség hány százalékának vannak érdemi ismeretei az öröklés szabályairól. Sándor Zsuzsa most felhívja a figyelmet néhány gyakori tévedésre.