Szórakozás

Ő lehet Sebestyén Balázs utódja

Extravagáns riporter kapta meg az Álommelót. Németh Máté vágya, hogy az állás segítségével példaképe, Sebestyén Balázs utódjává válhasson.

Az ismert emberekkel jó viszonyt ápoló riportert viszonzatlan érzelmek fűzték Lolához, így megharagudott rá, amikor végül Brash Bencét választotta. A megszerzett állással havonta 500 ezer forintért próbálhat ki termékeket és szolgáltatásokat, emellé pedig bruttó 400 ezer forintos fizetést és ultramodern technikai felszerelést is kap. Máté nagyon hálás a rengeteg barátjának, akik végig támogatták a kiválasztás során, velük és minden versenyzővel közösen egy őrületes bulival fogja megünnepelni győzelmét.

A TOP12 versenyző közül Németh Mátét választották végső győztesnek, aki második videójával, profizmusával és a személyes interjún mutatott közvetlenségével győzte meg a zsűrit. A TV2 akadémián végzett riporter rengeteg celebbel készített interjút, és tévés karrierjét tudatosan tervezi. Példaképe Sebestyén Balázs műsorvezető, akit szívesen követne majd a helyén bármelyik önállóan vezetett műsorában.

Máté eddigi munkája során sikerrel összeveszett már Nagy Feróval, Malek Miklóssal és Vizoviczki Lászlóval is, de VV Évának is szerzett kellemetlen perceket, amikor élőben tapogatta meg műtét előtti még eredeti melleit. A franciául anyanyelvi szinten beszélő riporter eddig a Blikk, Bravo, Neon.hu számára készített videókat. Ezt megelőzően az MTV, VIVA, Comedy Central weboldalak vezető újságírója, hírszerkesztője volt, valamint a LifeNetwork, OzoneNetwork újságírójaként tevékenykedett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik