Szórakozás

Halle Berry ráncai kisimultak

Halle Berry és párja Olivier Martinez Miamiban töltött egy romantikus hétvégét. Az elmúlt, kissé zűrös időszak után jócskán kijárt nekik az önfeledt, nyugodt, romantikus pihenés.

Egy lesifotós megörökítette, ahogy Halle-nek és Olivier-nek fülig ért a szája, és harmóniában sétálgatnak kéz a kézben. Rájuk is fért, hiszen történt egy-két felkavaró dolog a közelmúltban a két hírességgel.

Novemberben indult meg a lejtmenet, amikor a színésznő pert veszített exlovagjával szemben, így a bíróság kimondta, hogy kislányuk nem költözhet Franciaországba. A jogi vitát ökölcsata követte, amelyet a színésznő volt és jelenlegi párja vívott meg. A csetepaté Gabriel Aubry kórházba szállításával végződött, amely finoman szólva is rosszul érintette a férfit, ugyanis okozott eg kis fennakadást férfimodell-karrierjében.

A harcos kedvű úriemberek ugyan ejtették a vádakat egymással szemben, de ezt követően az ünnepek sem zajlottak felhőtlenül, hisz Halle, mint anyuka nem tölthette kislányával a karácsonyt, le kellett mondani a láthatásról a kedves apuka javára. A fotók tanúsága szerint Halle-nek legalább egy napfényes hétvége erejéig sikerült elfelejteni a gondjait.

(Fotó: Walsh / X17online.com)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik