Szórakozás

Részegen fetrengett a Jóban Rosszban színésznője

Kiütötte az alkohol: Braghini Rozina, a sorozat Bodolai Orsija olyan sokat emelgette a poharat, hogy az est végére leesett a székéről.

A Jóban Rossszban sorozat színésznője, Braghini Rozina alaposan felöntött a garatra a Story Ötcsillagos díjátadó gálát követő partin. A tizenkilenc éves lány egymás után, szinte számolatlanul öntötte magába a koktélokat, aminek meg is lett az eredménye. Rozina rövid idő alatt túl­lépett a spicces állapoton, s erről csillogó tekintetén túl koordinálatlan mozgása és akadozó nyelve is árulkodott.

(Fotó: TV2)

A Bors úgy tudja, hogy az önkívületi állapotba kerülő lányt először a sorozat sajtósa kísérte ki a mosdóba, némi életet verve belé, így rövid időn belül visszatért a táncparkettre. Fábián Anita, valamint Cseke Katinka figyelmét kijátszva, ezt követően üdítőnek álcázva kortyolgatta tovább italát. Önfeledt mulatozása addig tartott, míg egy óvatlan pillanatban megbotlott, földre esett, és magával rántotta Katinka kislányát. A sorozat sajtósa és kolléganői ennél a pontnál már határozottan közbeléptek, és mielőtt tovább alázta volna magát, hazaparancsolták a fiatal színésznőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik