Szórakozás

Bíróságra megy a Szinetár-Bereczki páros

Nem hagyja annyiban a színészházaspár, hogy az Operettszínháztól való távozásuk idején hogyan nyilatkozott róluk volt igazgatójuk, akit jó hírnév megsértéséért citálnának bíróság elé - írja a Bors.

Rendesen felkavarta a hazai kultúrélet vizét tavaly nyáron a hír, hogy a Bereczki, Szinetár házaspár tíz év után – meglehetősen ellentmondásos körülmények között – távozik a Budapesti Operettszínházból. Az első hírek arról szóltak, hogy Zoltán tettlegességig fajuló vitába keveredett az egyik kollégájával, akit állítólag meglökött a színpadon. Szakmai irigységről, összeférhetetlenségről beszéltek a színfalak mögött, és arról, hogy a színház igazgatója, Kerényi Miklós Gábor „lazább köteléket” szeretne kialakítani a párossal. Elkezdődött a nyilatkozatháború, s bár a felek igyekeztek a lehető legcivilizáltabb módon tájékoztatni a nagy­érdeműt, az indulatok hevében nem­egyszer elragadtatták magukat. A Bors úgy tudja, Bereczkiék bíróság előtt akarnak revánsot venni volt direktoruktól, ezért beperlik.

(Fotó: TV2)

– Azt beszélik, hogy Zoliék már felkeresték az ügyvédjüket is, akivel átbeszélték a teendőket – nyilatkozta a napilapnak egy neve elhallgatásét kérő informátor. – Bár csak nagyon szűk körben beszélnek erről, annyit tudni lehet, hogy – többek között – személyesen az igazgató ellen is keresetet nyújtottak be, ha lehet hinni a híreknek, jó hírnév megsértése miatt – árulta el az informátor, aki szerint az egyik legkeményebb sztárügyvédet fogadta fel a házaspár.

Kerényi Miklós Gábor igazgató meglepődött a hír hallatán, szerinte semmi olyan nem történt, ami miatt perelhető lenne. Meglátjuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik