Szórakozás

Egy megasztáros lehet Bereczki párja

radics-gigi (radics gigi, )
radics-gigi (radics gigi, )

A Bors szerint új álompár van kialakulóban. A régi már el is hagyta a szerelmes dalokat - írja a Blikk.

A Bors szerint Radics Gigi készülő lemezén duettet akar énekelni a tehetségkutató volt zsűritagjával, Bereczki Zoltánnal. A  hírek szerint Gigi menedzsmentje vetette fel a közös éneklés ötletét, ami Bereczkinek nagyon tetszik, biztosra vehető, hogy igent mond, mivel immár nem musicalszínészként, hanem popénekesként akarja építeni karrierjét – mondta a lapnak egy Bereczkihez közelálló informátor.

A páros állítólag több felvételt is készít, ami máris elindította a szóbeszédet: a közös repertoár egy országjáró turné alapja lehet. Bereczki Zoltán menedzsere, Ferenczi Orsolya nem tagadta az új duett születésének hírét, de nem kívánta kommentálni az értesülést. Radics Gigi szakmai mentorai sem voltak bőbeszédűek, ők későbbre ígértek tájékoztatást.

A válófélben lévő művészpár közös fellépései ugyan megmaradtak – sőt még nagyobb irántuk az érdeklődés –, ám alaposan átalakultak. A magánéleti válság miatt az érzelmes dalok kikerültek a repertoárból, helyüket külföldi slágerek vették át – ezt már a Blikknek mondta Ferenczi Orsolya.

Szinetár Dóra a minap egyébként a Reflektor magazinnak azt mondta: Bereczki Zoltánnal továbbra is járnak együtt fellépni, és eddig úgy látta, „ezzel nem is volt senkinek, semmi problémája”. Mindig nagyon szerettek együtt dolgozni és „ez mit sem változott”. Ha az emberek továbbra is igénylik, hogy két ember – akik egyébként nem laknak egy fedél alatt – a színpadon együtt énekeljen, mondjuk egy Queen-nótát, akkor továbbra is meg fogjuk ezt tenni, nagyon boldogan” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik