Szórakozás

Medvével birkózott Győrben Fekete Laci

Fekete Laci is megünnepelte a Torkos Csütörtököt, a tőle megszokott óriás lakomával. Most azonban egy 2,5 kilós, Big Grizzly névre keresztelt giga hamburgert pusztított el, rekordot döntve ezzel Győrben.

Győr egyik kedvelt falatozójában eddig 19 falánk jelentkező próbálta legyűrni a Nagy Medvét, mindeddig sikertelenül, a 17 hagyományos méretű hamburger méretével megegyező finomság ugyanis kifogott a torkoskodókon. Egészen csütörtökig. Hazánk erős embere, Fekete Laci ugyanis az utolsó morzsáig legyűrte a méretes hamburgert úgy, hogy a rendelkezésre álló 55 percet sem használta ki. 39 perc után üres volt a tányér.

A zsemle, a hús egy-egy kilót nyomott, nem beszélve a hagymáról, az uborkáról és egyéb hozzávalókról. „Enni tudok, de kénytelen is vagyok, hiszen semmilyen teljesítménynövelőt nem szedek, tehát a versenyzéshez szükséges kalóriát természetesen úton viszem be. Az effajta kötelezettségeknek persze mindig boldogan eleget teszek!” – mondta a nagy zabálás végén a rekorder, aki azt is elárulta a Győr24-nek, hogy már „féltávnál” tudta, hogy sikerül a kísérlet. „Ehhez fogható hamburgert még soha nem láttam. Kidolgoztam egy taktikát, de már a felénél tudtam, hogy meglesz a csúcs, tömeg tekintetében ugyanis ettem már ennél jóval többet. Jól nem laktam, reggelinek megfelelt, körülbelül 70-80 százalékos telítettséget értem el” – tette hozzá az erős ember.

Felköthetik a gatyájukat a Mackó Kuckó vendégei, hiszen most már bizonyos, a Big Grizzly ellen fel lehet venni a harcot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik