Szórakozás

Felszúrták Schobert Norbi tüdejét

Orvosai szerint Norbi meggyógyult, ám elmondása szerint a kórházban a poklok poklát élte át.

„Ma volt két hónapja, hogy az életemért küzdöttem, az életemért küzdöttek. Ma voltam kivizsgáláson és kezemben a papír, hogy meggyógyultam. Vége. Nincs gyógyszer, nincs kórházba rohangálás. Egy közös fotóval búcsúztam Dr. Ofner Pétertől, az Országos Kardiológiai Intézet főigazgatójától és megbeszéltem vele egy teniszmeccset a jövő hétre. Hétvégén Debrecenben felmehetek a színpadra, persze nem végig – írja Facebook odalán a közismert fitnessguru.

A Hír24 korábban már beszámolt arról, hogy Norbinak súlyos betegség miatt kórházba kellett mennie.

„Amikor a gyerekkori billentyű rendellenességet egy mondhatni rutinműtéttel korrigálták, nem hittem, hogy 40 nap múlva egy szövődmény fertőzés miatt szembenézek a halállal és az egész további évet kórházban töltöm. Olyan állapottal és műtéttel bírkózok, amit a kórház elmúlt 10 évében senki nem élt túl. Isten, az orvosok és saját erős szervezetem tartja majd azt a pókhálót, amin az életem függött” – számolt be Norbi az eseményekről.

„Az intenzíven fekve, csövekkel a szívemben, a tüdőm felszúrása után megkérdeztem Rékát remegő hangon: “Szerinted leszek én még valaha színpadon?” Azt mondta, hogy leszel kicsim. Amikor négyszer is leállt a légzésem és a normál 5-ös CRP gyulladás értékem 350 volt, csak a szeretet tartott itt. Nem akartam a fájdalmat a három kicsi gyerekemnek, beteg Édesanyámnak és szerető Feleségemnek, pedig elmenni könnyebb lett volna. Most elbúcsúztam és a papírt megfogva szólt az orvos telefonja, hogy Tihanyi Bandi bácsi elment, akivel a benti heteket beszélgetéssel töltöttem. Megígértem, hogy Szanazugban fogunk nyáron pálinkázni. Isten Veled Bandi Bácsi! Találkozunk majd az égi tanyán. Köszönök minden jókívánságot, minden imát, minden gondolatot és azt meghálálhatatlanul csodás munkát, amit a nővérek, orvosok tettek értünk” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik