Szórakozás

Szétégették Mujahid Zoli arcát

Lézerrel égették szét a bőrt Mujahid Zoli arcán. Az egykori megasztáros pattanásai kezelése érdekében vette igénybe az igencsak drasztikus eljárást.

Pokolian fájdalmas műtétnek vetette alá megát Mujahid Zoli, hogy megszabaduljon az arcát borító csúnya sebhelyektől – tudta meg a Blikk. 

“Tizenhat éves korom óta szenvedek attól, hogy tiniként elborították az aknék az arcomat, amik sokkal rosszabbak, mint egy egyszerű pattanás. Mindent kipróbáltam, kozmetikust, akupunktúrát, rengeteg bőrgyógyásznál jártam, mire felírtak egy gyógyszert. Bár ez valamennyire segített, nagyon kellemetlen mellékhatásai voltak, s ekkor kezdődött csak az igazi szenvedés, mert aludni sem bírtam, éjszaka át kellett öltöznöm többször, mert úgy izzadtam, és hónapokon át ízületi fájdalmaim voltak. Az orvos azt mondta, hogy egy évig kell szednem ezt a borzalmat, de megígérte, hogy ha kitartok, elmúlnak tőle az aknék – árulta el az énekes a napilapnak. Zolinak a kínzó egy év után ugyan elmúltak a sebei, de azokat csúnya hegek váltották fel az egész arcán.

“Ez egy igazi rémálom volt, azt hittem, már sosem lesz vége, amikor az egyik barátom mesélt nekem egy klinikáról, ahol lézeres arcműtéttel eltüntetik a hegeket. A kezelés alatt érzéstelenítés után több mint száz tűszúrással és lézer segítségével újítják meg az arcon a bőrt. Ez olyan érzés másnap, mintha az ember napozna, és súlyos égési sérüléseket szenvedne” – mesélte az énekes, kinek egyelőre fájdalmai vannak és a fertőzésveszély miatt az utcára sem mehet ki.

(Fotó: Pusztai Olivér)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik