Szórakozás

Újabb titkot tár fel a másságát vállaló Mujahid Zoli

Mujahid-Zoli(430x286)(1).jpg (mujahid zoli, )
Mujahid-Zoli(430x286)(1).jpg (mujahid zoli, )

A Megasztár felfedezettje néhány hónapja már hivatalosan is vállalja másságát, ám korábban ezt nem tehette meg. Mujahid Zoli őszintén mesél arról, hogy azért nem tudott kiteljesedni a kapcsolata, mert az emberek itthon nem tudják kezelni a másságot.

Mujahid Zoltán augusztus végén tudatta a világgal másságát. Az énekes azért döntött úgy, hogy felárja titkát, mert mint mondja: “felnyílt a szeme”. Az elmúlt egy évben Londonban élt, ahol sokkal toleránsabbak az emberek a melegekkel szemben. Magyarországon korábban mindig bujkálnia kellett és csak nagyon diszkrét randevúkat szervezhetett. A túlzott félelem hozta el neki élete legnagyobb szerelmi csalódását is.

“Már három éve, hogy belehabarodtam egy fiúba, azonban a hazai mentalitás miatt sajnos nem teljesedhetett be a szerelmünk. Az interneten ismerkedtünk meg, aztán pedig többször is találkoztunk, de mindig félnünk kellett attól, hogy mit gondolnak rólunk az emberek, ezért egy idő után megszakadt a kapcsolat közöttünk” – meséli Mujahid Zoli, aki még mindig gyengéd érzelmeket táplál a titokzatos idegen iránt.

A Megasztár első szériájának döntőse szerint a magyarokank bőven van mit tanulniuk a nyugati országoktól elfogadást, toleranciát és tiszteletet illetően.

“Amikor beülsz egy fiúval egy kávézóba, sugárzik rólatok, hogy nem csak barátok vagytok. Ilyenkor jönnek a kellemetlen kérdések, a magyarázkodás és a sugdolózás. Sajnos még mindig sokan megnézik az ilyen párokat, és ha véletlenül egy ismerős is kiszúr téged, másnap választ kell adnod arra, hogy kivel láttak…” teszi hozzá.

Mujahid Zoli ezt a beteljesületlen szerelmet egy dallal írta ki magából. Az énekes hamarosan megjelenő Három év című száma arról a fiúról szól, akitől az előbb említett viszonyok választották el. A dalhoz egy klip is készült, az Indián által rendezett zenei videót nagyjából két hét múlva mutatják be.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik