Szórakozás

Válik a sztárpár

Liberty Ross színésznő és Rupert Sanders kulturált emberek módjára vetnek véget házasságuknak. Nincs sárdobálás, nem harcolnak egymással, közös megegyezés alapján, megosztott felügyeleti jogot kérnek két gyermekük felett.

A Hófehér és a vadász forgatásán kezdődött a családi bonyodalom, amikor a film rendezője, Rupert Sanders megcsalta feleségét a főszereplőnővel, aki nem más volt, mint az Alkonyat sztárja, Kristen Stewart. Az eset Kristen és Robert Pattinson magánéletében is bonyodalmakhoz vezetett, de ez a történet most nem tartozik ide.

A félrelépést azonban egyik pár sem asztalborogatással szándékozta kezelni. Liberty és Rupert többször is megpróbálták közös erővel kiköszörülni a házasságukon esett csorbát, de nem jártak sikerrel. Persze, egy megcsalás után nehéz újra tiszta lappal indulni, s ha nem megy, hát minek erőltetni.

Liberty és Rupert javára írandó, hogy két gyermekükért nem vívtak vérre menő harcot, hisz ők mit sem tehetnek az egészről, így higgadt fejjel megegyeztek a megosztott felügyeleti jogban. Békés, csendes válás. Ritka az ilyen.


Nem, nem… Mi már nem vagyunk együtt.
(Fotó: Visual Press Agency)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik