Szórakozás

Babaváróban az Alkonyat álompárja

Kristen Stewart és Robert Pattinson (Kristen Stewart és Robert Pattinson)
Kristen Stewart és Robert Pattinson (Kristen Stewart és Robert Pattinson)

Kristen Stewart és Robert Pattinson már azt tervezik, hogy milyen legyen a gyerekszoba – írja a blikk.hu.

Nyáron még az Alkonyat sztárjainak szakításával voltak teli a bulvárlapok, most az OK! Magazin arról számolt be, hogy Kristen Stewart terhes – olvasható a blikk.hu-n. A pár egyébként Angliában, Pattinson szülőhazájában szeretné majd felnevelni a picit, és már a gyerekszobát tervezgetik.

Az amerikai lap információi szerint a leendő anyuka szeretne hozzámenni szerelméhez még közös gyermekük megszületése előtt. Ez egyébként nem teljesen esélytelen, hiszen a korábbi pletykák arról szóltak, hogy a tinilányok kedvence csak azzal a feltétellel bocsátja meg barátnője hűtlenségét, ha Kristen Stewart hozzámegy feleségül.

A körülbelül négy éve tartó kapcsolat idén nyáron úgy tűnt, hogy véget ér, mikor kiderült, hogy Stewart egy nős rendezővel csalta meg barátját. A színész el is költözött közös otthonukból, azonban rövid időn belül úgy döntött, hogy adnia kell még egy esélyt hűtlen szerelmének. A hatalmas nyilvánosság előtt zajló „se veled, se nélküled” dráma egyébként többekben felkeltette a gyanút, hogy csak egy ügyesen felépített médiahackről van szó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik