Szórakozás

Négyórás műtéten esett át Havas Henrik

havas-henrik(210x140)(1).jpg (havas henrik)
havas-henrik(210x140)(1).jpg (havas henrik)

Elfogadta a TV2 meghívását Havas Henrik, aki a Frizbiben mesélte el, min ment keresztül az utóbbi hónapokban.

Mint ahogy megírtuk, a Klubrádióban beszélt először Havas Henrik betegségéről, nevezetesen, hogy vastagbélrákkal kell küzdenie. A televíziós a TV2 Frizbije felvételén nyíltan beszélt kálváriájáról.

“Három éve kezdődött. Gyakran görcsök gyötörtek, jártam orvoshoz, de szakorvoshoz soha nem jutottam el. Aztán egy nyaralással töltött dőzsölős hét után már el sem múlt a fájdalom, étvágyam viszont nem volt. A feleségemet vártam a reptéren, amikor összefutottam egy régi kolléganőmmel, akinek a férje gasztroenterológus. Megbeszéltük, hogy bemegyek hozzá, és utánajárunk, minek köszönhető a fogyás. Kiderült, a vastagbél okoz problémát, ugyanis gyulladásban van, ami már átterjedt a környező szövetekre. Megoperáltak, az összenövéseknek köszönhetően el kellett távolítani a vastagbelem és a hasnyálmirigyem egy részét, valamint a lépemet is” – vallotta be Havas Henrik, akiben a négyórás műtét során már rosszindulatú szövetkezdeményeket is találtak. Havas elmondta, az operáció sikeres volt, sem kemoterápiára, sem sugárkezelésre nem lesz szüksége. 

Az újságírónak a műtét  óta – hasnyálmirigye csonkolása miatt – naponta háromszor inzulininjekciót kell adnia magának. Pontosabban kellene, mert mint mondja, ő maga még képtelen ezt megtenni, ezért a felesége adja be, tudta meg a Blikk. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik