Szórakozás

Magányosan ünnepelt Pál Dénes

Egyedül, szállodai szobában töltötte a Voice-győzelem utáni első napját Pál Dénes. A fiú a Blikknek arról beszélt, tulajdonképpen még fel sem fogta: megnyerte a versenyt.

“Egész este arra figyeltem, hogy ne stresszeljek. Jól akartam érezni magam, és élvezni akartam a fellépést. Ám amikor a végén négyen ott álltunk a színpadon, előjött minden feszültség, és csak nőtt, ahogyan Szabó Kimmel Tamás egymás után kimondta Viktor és Dávid nevét. Azokban a pillanatokban azt gondoltam, a legrosszabb, ami történhet, hogy második leszek, közben pedig azon járt a fejem, vajon min múlt a győzelem. Aztán váratlan dolog történt: amikor Tamás kihirdette a nyertest, nem hallottam, kinek a nevét mondta ki. Álltam a színpadon, hallottam a közönség őrjöngését, de nem tudtam, kinek szól. Csak akkor esett le, hogy én nyertem, amikor megfordultam, és megláttam a táblát. Vissza kell majd néznem videón” – nyilatkozta a Blikknek Dénes, aki nem tagadja, elfáradt a versenyben.

(Fotó: tv2.hu)

Magyarország hangjának azonban nem sok ideje marad, hogy fellélegezzen, február 2-án ugyanis egykori párbajellenfelével, Agárdi Szilviával együtt indulnak A Dal című versenyen, amely során az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulóját keresik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik