Szórakozás

18 ezer dollárért kelt el a kompromittáló Diana-fotó

A nemrég előkerült, semmilyen körülmények között nem publikálható Diana-fotót árverésre bocsátották, ami 18 000 dollárért, több mint négymillió forintért talált új gazdára.

A kép forrásáról és eredetéről már szót ejtettünk, miszerint a felvétel a Daily Mirror archívumából származik. Diana egy idegen férfi társaságában mutatkozik a képen, amit annak idején  kompromittálónak talált a lap, így le sem közölte azt. Az ok: a fotón szereplő dátum előtt két nappal jelentették be hivatalosan Diana és Károly esküvője napját. 

A képre január 17. és 24. között lehetett licitálni, így már azt is tudjuk, hogy a fotó jelenleg 18 000 dollárt, vagyis több mint négymillió forintot ér. Az aukciósház bejelentése szerint a kép már egy San Diego-i ingatlanfejlesztő tulajdonát képezi. Ekkora összeget kifizetni egy fényképért, akár még badarságnak is tűnhet, de szinte biztos, hogy ezzel jó befektetést csinált magának, hisz egyszer úgyis lesz majd az a kíváncsi természettel és kifogyhatatlan bankszámlával megáldott ember, aki majd ki akarja deríteni, ki is az a férfi Diana mellett a képen.

(Fotó: rrauction.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik