Szórakozás

Sosem látott kép került elő Diana hercegnőről

diana hercegnő (diana hercegnő, )
diana hercegnő (diana hercegnő, )

Lady Diana eddig ismeretlen, ifjúkori fekete-fehér fényképére licitálhatnak hamarosan az érdeklődők egy amerikai árverésen.

A későbbi brit hercegnőt ábrázoló fénykép az 1980-as évek elején készült, valószínűleg egy síházban. A fotón Diana egy nagyjából vele egykorú, ismeretlen fiatalember ölében ülve mosolyog a kamerába. A fénykép hátoldalán az 1981. február 26-ai dátum áll, vagyis a felvétel két nappal azután készült, hogy a Buckingham palota hivatalosan bejelentette Károly herceg és Diana esküvőjét. A fotón egy kézzel írt megjegyzés arra figyelmeztet, hogy a képet nem szabad publikálni.

Forrás: www.rrauction.com

A New Hampshire állambeli Amherstben működő RR Auctions aukciósház szerint a felvétel a Daily Mirror című brit bulvárlap archívumából származik. Az újság annak idején túlságosan kockázatosnak vélte a fotó leközlését. A menyegző hírének hallatán a lap illetékesei akkor úgy döntöttek, hogy nem publikálnak olyan képet, amelyen Diana egy másik férfi társaságában látható – mondta Bobby Livingstone, az aukciósház munkatársa.

Az újság fotógyűjteménye azonban hét évvel ezelőtt magánkézbe került. Diana fényképére január 17. és 24. között licitálhatnak az érdeklődők az interneten.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik