Szórakozás

Ki temeti el Szécsi Pál nővérét?

Könnyen lehet, hogy ismeretlen diákok és tanárok vesznek végső búcsút a legendás énekes, Szécsi Pál nővérétől. Katalin ugyanis a tudománynak ajánlotta porhüvelyét.

Mint ahogyan azt hírül adtuk, az óév utolsó napján hunyt el Szécsi Pál nővére, Katalin. Az asszony csupán néhány héttel élte túl házának és emlékeinek megsemmisülését, és pár nappal csípőműtétje után végleg elaludt. 

A Best magazin utánajárt, hogy majd’ egy hónappal a tragédia után miért nincs hír Katalin búcsúszertartásáról, mi  történhetett földi maradványaival? A hetilap információi szerint az asszony a testét a tudománynak ajánlotta fel, így meglehet, hogy orvostanhallgatók tanulmányozzák.

Felmerül a kérdés, ezek után ki és hogyan adja meg a végtisztességet Katalinnak. Nem tudni, rendelkezett-e arról, hogy kinek adják ki porhüvelyét egy esetleges későbbi szertartáshoz. Az elmúlt évek eseményei alapján feltételezhető, hogy az egyetemre bízta földi maradványainak sorsát: Katalinról ugyanis tudni lehetett, nem ápolt jó viszonyt családjával, lányával jó ideje nem tartotta a kapcsolatot, sőt, azt beszélik, az unokáját sem szívelte. Talán ez lehet az oka, hogy temetéséről lassan három hét elteltével sem hallani.

(Fotó: Story-Best Archívum)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik