Szórakozás

Harc várható a Szécsi-örökösök között

Perre mehetnek a hétvégén elhunyt Szécsi Katalin örökösei - tudta meg a Bors.

A napilap információi szerint Szécsi Katalin és lánya, Andrea között a kapcsolat korántsem volt felhőtlen, így még az sem biztos, hogy ő örököl  az idős asszony után

“Még a nyáron szakította meg velem a kapcsolatot. Nem ez volt az első ilyen az életemben, ugyanis ezt már sokadszorra tette” – nyilatkozta Andrea, aki nem tudja, hogy édesanyja halálakor ki lehetett megjelölve örökösként a végrendeletében. Szécsi Katalin ugyanis az elmúlt években rendszeresen, néha 2-3 havonta új végrendeletet készíttetett kecskeméti ügyvédjével. A robbanás után is mintegy 15 milliót érő kecskeméti ház, milliós bankbetétek és a Szécsi Pál-dalok után járó, évi 1,5-2 milliós jogdíjak képezik az örökséget.

Szécsi Katalin 71 éves volt (Fotó: Story/Best archívum)

A Bors úgy tudja, Szécsi Katalin az elmúlt években a barátait is sorra, módszeresen elmarta maga mellől. Majd új barátságokat létesített, akikkel néhány hónap múlva szintén szakított. A végrendeletek általában a soros barátot jelölték meg örökösként. Akit azután egy újabb örökös követett, így tulajdonképpen egyelőre csak találgatni lehet, jelenleg kit nevez meg az okirat.

Nyárig egyébként a kecskeméti ház még Andrea nevén volt, neki ajándékozta ugyanis korábban az anyja, majd visszavette.

Szécsi Katalin lánya arról is beszélt, egyelőre a temetést intézi, majd beszél az anyja ügyvédjével. Utána dönt arról, hogy ő is ügyvédhez fordul-e vagy belenyugszik a végső döntésbe, bármi is legyen az.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik