Szórakozás

Már vártuk! Féltékenységi dráma a Voice-ban

Válságba került Gájer Bálint kapcsolata, tudta meg a Blikk. A versenyző barátnője morcos, barátja a Voice kezdete óta túlságosan elfoglalt, ráadásul az sem segít az ügyön, hogy a férfi a jó bőr Dukai Reginát kapta duettpartneréül.

Így, a Voice döntője előtt már éppen ideje volt előrukkolni egy féltékenységi drámával is. Ilyen, ha jól emlékszünk, ebben a műsorban még nem volt, pedig legalább egy, „A tehetségkutató miatt szakított…” kezdetű cikk tényleg minden Megasztár , X-Faktor és valóságshow ideje alatt kötelező. Nos, az utolsó percben a TV2 is bedobta a tutit, így a szépszemű Pál Dénes, a kislányával haknizó Nádor Dávid és Weisz „nyerni jöttem a Voice-ba” Viktor mellett Gájernek is van mivel előrukkolnia. 

(Fotó: tv2.hu)

A Blikk információi szerint ugyanis a swingénekes eltávolodott barátnőjétől, a több mint hároméves kapcsolat megingott. Sőt, mi több, kiderült, Gájer Dukaival Reginával készül a döntőre, a lány pedig féltékeny a csinos cukormadárra.

„Nem vagyok vak, persze, hogy észrevettem, hogy egy nagyon csinos nő, de mind a ketten párkapcsolatban élünk. Dolgozni azonban nagyon jó vele, profin felkészült, és nagyon odarakta a próbákat” – magyarázta Bálint a Blikknek, de hogy kedvese megnyugodott-e, arról nem szól a fáma.

(Az Aktív hírei szerint azonban Bálintnak van miért izgulnia, ugyanis Regina mellett mesterével is duettet kell énekelnie. A probléma: Caramel lebetegedett, és egyelőre azt sem tudni, kijön-e hang a torkán a holnap esti döntőben.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik