Szórakozás

Titkos videó Liptai Claudiáék balhéjáról

Egy térfigyelő kamera rögzítette Liptai Claudia és volt szerelme, B. Péter másfél évvel ezelőtti kétes éjszakai ügyét.

Részeg volt Liptai Claudia műsorvezető és volt élettársa B. Péter, akit egy évvel ezelőtt a Jam pub előtt, a Széll Kálmán térnél vert meg P. Péter – legalábbis ezt állította a tegnapi tárgyaláson a vádlottak padján ülő férfi ismerőse, S. Arnold. Liptai és az élettársa, valamint egy négyfős társaság azon vesztek össze, hogy kinek a taxija érkezett meg, ami verekedéssé fajult. Liptai Claudia akkori kedvese, B. Péter lett az eset legnagyobb kárvallottja: eltört az orra, megrepedt az arccsontja, és egy foga is meglazult.

(Fotó: TV2)

“A személyzettel hívattam taxit, ők szóltak is, amikor megérkezett. Mire kiértem, a kocsiban már ült egy nő” – idézte fel a vádlott barátja, S. Arnold a történteket. A hölgy a taxiban Liptai Claudia volt, aki korábban azt vallotta, csak akkor eszmélt fel, amikor kedvesét megütötték. S. Arnold azt állította, hogy amikor meglátta a nőt a kocsiban, odalépett hozzá B. Péter, akivel összeszólalkoztak, kié is valójában a taxi.

“Annyira vulgáris volt a férfi, hogy mondtam, keresek egy másik autót, majd otthagytam. Az ismerősöm, P. Péter is beszállt a vitába. Nem láttam, mi történt, csak a kergetőzésre figyeltem fel a körúton és a villamossíneken” – tette hozzá a tanú, aki szerint a kocsiban ülő ittas nő kiabálva szaladt utána.

A Bors szerint a tanú Liptai Claudiáról azt állította, hogy agresszív volt. A bíróságon le akarták játszani a térfigyelő kamera esetről készült felvételeit, de ezt a vádlott ügyvédje megakadályozta, mondván, szeretnék előbb megtekinteni. A tárgyalást elnapolták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik