Szórakozás

Újra együtt Liptai Claudia és Gesztesi Károly

Évekkel ezelőtt viharosan léptek ki egymás életéből, a sors azonban most újra összehozta őket.

A Blikk megtudta: Liptai Claudia mint műsorvezető, Gesztesi Károly pedig mint az egyik énekes páros amatőr tagja lép majd fel a SuperTV2-n februárban induló A Nagy Duett című műsorában.

(Fotó: TV2)

“Miután megkerestek, természetesen megbeszéltük Claudiával, hogy zavar-e majd valakit, ha egy műsorban szereplünk, de körülbelül kettő perc után kiderült, hogy senkinek sem lesz kényelmetlen a helyzet. Támogatta a döntésemet. Amikor még együtt éltünk, imádta, ha leültem a zongorám mellé és énekeltem neki. Azt mondta, ez egy jó buli, ráadásul semmiféle konfliktus vagy feszültség nincs köztünk, ami kihatna a produkcióra” – árulta el Gesztesi Károly, akinek exfelesége is hasonló véleményen van.

“Biztos lesz köztünk csipkelődés, mint régen, hiszen ilyenek vagyunk, de ez nem jelent semmit. Jóban vagyunk, és ami a legfontosabb, hogy a kislányunknak, Pankának is nagy boldogság, hogy újra így láthatja a szüleit. Úgy gondolom, példát is mutatunk azzal, hogy a válásunk ellenére nem öljük egymást” – vélekedik Liptai Claudia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik