Szórakozás

Társai tudták: a szexiparból él VV Veronika

Éva és Cristofel sem lepődött meg, hogy Veronika pénzért árulja magát. VV Attila pedig azt írta, hogy maga is vállalna ilyesmit.

Az elmúlt két napban VV Veronika prostibotrányától hangos a sajtó. A lány hétfőn még tagadta, hogy pénzért árulná a testét, kedden azonban leleplező videó látott róla napvilágot. A Blikk megtudta: 150 ezer forintért meztelenül pókerezik, plusz százezerért pedig szexel is a kuncsaftokkal. Veronika valóvilágos társai sorra posztolják véleményüket a hírről.

“Mekkora k**va vagy, mindenki tudta évek óta!” – posztolta Facebook oldalára a lehúzásokból élő valóvilágos, VV Éva.

VV Veronika egykori kedvese, Cristofel sem lepődött meg a hír hallatán. Ő a Blikknek azt mondta, hogy pontosan tudott arról, hogy a lány a szexiparból tartja el magát. “Veronika mindig is ezt csinálta, úgyhogy előttem ez már nem volt titok” – nyilatkozta.

(Fotó: Facebook)

Alekosz viszont meglepődött, hogy a napilap leleplezte egykori menyasszonyát. “Engem meglepett a hír Veronikáról, nem tudtam, hogy ilyesmiben utazik. Sajnálom azokat a nőket, akik a testüket árulják, de ez még mindig jobb, mint ha droggal kereskednének. Egyre több olyan nő van a világban, aki így kényszerül rá a pénzkeresésre, de ez mindenkinek a saját dolga” – mondta az RTL-lel pereskedő görög csábító.

“Kedves Blikk, 250 ezerért én is odaülök félmeztelenül pókerezni, ha ez aktuális még. Extrát nem vállalok, de egy szilveszteri papírcsákót szívesen felveszek, ha az dob valamit a feelingen… az ár irányár” – írta ki az ufók új barátja, VV Attila.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik