Szórakozás

Prostibotrány! VV Veronika pénzért árulja a testét

Százezrekért bárki ágyba bújhat az agyonplasztikázott valóvilágossal - írja a Blikk.

Százötvenezer forintért meztelenkedik, de plusz százezerért bárkivel ágyba bújik az egykori valóságshow-szereplő. Már másfél éve is felröppentek a hírek, hogy Veronika áruba bocsátja a bájait, amikor egy német nyelvű internetes oldalon bukkantak rá szexhirdetésére, azonban akkor tagadta, hogy a testéből élne. Cristofel exe fel volt háborodva, és váltig állította, hogy visszaéltek a fényképeivel.

“Sosem árultam magamat, és nem is szeretném ezután se. Valaki nagyon csúnyán visszaélt a képeimmel, és tudom is, hogy kicsoda” – mondta akkor a Blikknek megdöbbenve Veronika. Azóta már eltelt jó néhány hónap, és beigazolódni látszik, hogy az egykori villalakó pénzért árulja testét.

A Blikk ugyanis megtudta, hogy Veronika, ha jól megfizetik, szinte bármire hajlandó; ha kell, ledobja ruháit, és meztelenül szórakoztatja a férfiakat, de felárért bárkivel ágyba bújik. A fiatal lány nem internetes oldalakon hirdeti magát, hanem egy zárt körben az elégedett kuncsaftok adják kézről kézre a telefonszámát, ami eljutott a napilaphoz is.

(Fotó: Facebook)

“Százezret kérek az estére, ebbe beletartozik, hogy a póker­asztalnál meztelenül ülök. Tudok vinni erotikus holmikat, a mellbimbódísztől elkezdve vannak különböző dolgaim, amiket fel tudnék venni, ha van igény rá. (…) Igen, extra is lehet, százezer forint per fő, ebben egy normál szex van benne” – adta az újságíró tudtára Veronika, aki másnap már mindent tagadott.

“Régen dolgoztam pókerteremben hivatalosan mint hosz­tesz, de ez még azelőtt volt, hogy beköltöztem volna a villába. Azóta nem veszek részt pókerpartinkon semmilyen minősítésben, vetkőzni és szexelni pénzért pedig pláne nem szoktam” – mondta felháborodva, a megbeszélt helyen és időpontban később azonban mégis megjelent…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik