Szórakozás

Milliókkal húzott le pasikat VV Éva (+18)

Egy kiszivárgott felvételen VV Éva Dukai Gergőt avatja be zűrös ügyeibe. Elmeséli, hogy hogyan forgatott ki vagyonukból jóhiszemű férfiakat, valamint italproblémáiról és szexuális szokásairól is szó esik.

Két napja került fel az internetre az a rejtett kamerás felvétel, amelyen VV Éva a Rádió Face stúdiójában a megszólalások szüneteiben fecsegi ki titkait a műsorvezetőnek, Dukai Gergőnek.

(Fotó: RTL Klub)

“Ja, a legnagyobb sztori (…) hogy amíg benn voltatok a villában, a BeleValóba behívtak, és volt egy rajongóm, egy szlovák csávó, aki feljött sárga Ladával. A csávó odaállított húsz szál vörös rózsával, két méregdrága itallal, egy bonbonnal, egy szlovákiás könyvvel, és egy borítékkal. Mondta, hogy a borítékot csak otthon nyissam ki. Szerinted mi volt benne? 800 euró. És ezután folyamatosan küldött nekem havonta pénzt, összesen két millió forintot költött rám. (…) A szomszédomat meg tudod mennyivel rántottam le? Nyolcszázezerrel, de úgy, hogy nem dugtam vele. És tudod hány ilyen van? Csak lehúzom őket és nem is kell dugnom velük… Azt mondja nekem az egyik újságíró, hogy rosszabb vagyok mint a ku**ák, mert ők még p**át is adnak! Világ életemben ilyen voltam…” – mondja a videóban VV Éva.

A botrányvideóból kiderül még, hogy VV Éva hogyan szereti a szexet, hogy mennyit fizettek neki tévéadásokért, hogy minek tartja Seherezádét, és az italügyeiről is beszél. Nézd meg itt!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik