Szórakozás

Tévedett a szemtanú VV Éva késelési ügyében?

VV Éva (VV Éva)
VV Éva (VV Éva)

VV Éva senkit sem kergetett konyhakéssel. Úgy tűnik, hogy a szemtanúk nem mondtak igazat a Blikknek.

Tegnap a Blikk címlapon hozta le, hogy VV Éva szombaton éjszaka patáliát csapott, közben pedig egy konyhakéssel fenyegette ideiglenes szállásadóját.

“Ha nincs észnél a fiatalember, aki rendőrt hívott, itt bizony vér folyhatott volna. Az a valóságshow-s lány üvöltött, negyed tizenegy után kezdődött a cirkusz, konyhakéssel fenyegette, kergette a lakásban a másik lányt, Katát, aki sikítva menekült. Borultak a bútorok, hatalmas törés-zúzás volt” – hozta le a napilap egy szomszédra hivatkozva.

Fotó: RTL Klub

A rendőrség azonban nem így tudja. Az ORFK szerint nem volt szó késsel fenyegetőzésről, a kiérkező egyenruhásoknak viszont mentőt kellett hívniuk a helyszínre.

“Osztályunkra érkezett megkeresésével kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy 2013. január 5-én egy állampolgári bejelentés érkezett a rendőrség részére, hogy a Budapest V., Stollár Béla utcában egy 30 éves nő késsel fenyegetőzik. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy a bejelentésben szereplő cselekmény valótlan. A rendőrök a lakásban egy nőhöz mentőt hívtak, akit kórházba szállítottak” – válaszolt a Hír24 kérdésére az ORFK sajtóosztálya.

Úgy tudjuk, hogy a nő VV Éva volt. A szőke botrányhősnőt akkor a toxikológiára szállították, ám ő néhány óra múlva távozott is onnan. A valóvilágos ma már arról beszélt, hogy örökre vissza akar vonulni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik