Szórakozás

Csak szakmabeli pasi kell Radics Giginek

A Megasztár győztese csak szakmabelivel ismerkedne, már ha a sok elfoglaltság mellett lenne ideje ilyesmire.

Radics Gigi szinte minden perce be van osztva, mióta megnyerte a Megasztárt. Az énekesnő próbáról fellépésekre, fellépésekről tévériportokra szaladgál, mellette pedig még a tanulással is törődnie kell. Nem csoda hát, hogy a magánélete háttérbe szorul.

“Még mindig nem talált rám a szerelem, de időm sincs rá. Hiába akad naponta több próbálkozó is, finoman vissza szoktam utasítani őket. Általában azt mondom, hogy bár nagyon aranyos a közeledés, most nem érek rá. Sajnos muszáj kikosaraznom őket, de ez nem csak duma: tényleg nagyon elfoglalt vagyok. Még akkor sem tudnék elmenni randizni, ha akarnék” – mondta a Hír24-nek Radics Gigi.

(Fotó: TV2)

Kérésünkre Gigi eljátszott a gondolattal, hogy milyen fiúba tudná elrabolni a szívét. Bár eleinte nem tudott biztos receptet mondani, végül kikristályosodott, hogy milyen lenne neki a nagy Ő.

“Bár nagyon tetszenek a barna szemű fiúk, nekem inkább ‘belső ideálom’ van. Mint minden lány, én is nagyon aranyos, kedves fiúval tudnám elképzelni a jövőmet, és persze nagyon fontos lenne, hogy szakmabeli legyen az illető. Kell az, hogy megértsen engem, mert bizony sok elfoglaltsággal jár a munkám és borzasztó lenne, ha a párom nem engedne el fellépésekre” – árulta el Radics Gigi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik