Szórakozás

Pletyka vagy szerelem az edző és Heidi Löke között?

Nem kellett sokat várni, hogy Karl Erik Böhnnel való szakítása után máris azt találgassák, ki az új párja a Győri Audi ETO norvég kézilabdázójának.

A Blikk információi szerint Győrben már régóta arról pletykálnak, hogy a norvég klasszis összejött az ETO futsalcsapatának spanyol edzőjével, Marcos Angulóval (45).

Löke hivatalosan december óta egyedülálló. A norvég szövetség a decemberi, szerbiai Európa-bajnokságon cseppet sem tisztességes módon, a magyarok elleni elődöntő előtt közleményt adott ki arról, hogy a játékos és a magyar kézilabda-válogatottat irányító norvég szakember szakított. Az okokról sem az ETO klasszisa, sem Böhn nem beszélt. A szövetségi kapitány nemrég a Nemzeti Sportnak adott interjúban sem tért ki a szétválás okára.

Ez a szakítás csupán egy kis részecskéje a nagy egésznek. Bár ha ébren van az ember, kilencven százalékban önmagán gondolkodik, azt kell mondanom, én egy-két nap után túljutottam rajta, egy hét után pedig már remekül voltam. Néha más úton kell továbbmenni, mint korábban gondoltad – nyilatkozta Böhn.

Kattintson a folytatásért!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik