Szórakozás

Szulák Andi: Majd belepusztulok az izgalomba

A versenyzők teljes névsorát még nem hozta nyilvánosságra a TV2, de az már biztos, hogy Szulák Andrea lesz a februárban induló A Nagy Duett egyik szereplője.

Kiderült, hogy mások mellett Szulák Andrea is profi énekesként szerepel majd a TV2 kistestvére által újraélesztett A Nagy Duett című produkcióban. Hiába a több évtizedes színpadi tapasztalat, a gyakorlott műsorvezetőnek a Super TV2 énekes vetélkedőjétől már most összerándul a gyomra.

“Majd belepusztulok az izgalomba, ugyanis ismeretlen a terep. Az sem kizárt, hogy szólni sem lehet majd hozzám az adások előtt, mert annyira ideges leszek” – mondta a Blikknek Szulák.

Fotó: Story4

Szulák Andrea mellett fény derült újabb versenyzők nevére is. Bár a lista még nem teljes, az már biztos, hogy a párosok profi tagjaként színpadra lép Szinetár Dóra, Király Linda, Kökény Attila, Pataky Attila, míg amatőrként Szabó Győző és Erdélyi Mónika mutatja meg énektudását. A zsűrit, akárcsak az előző szériában, ezúttal is Balázs Klári, Dobrády Ákos és Kasza Tibi alkotja. A zenei producer Bereczki Zoltán lesz. A műsorvezetők személyében is változás állt be: Liptai Claudia visszakapta az első szériában még versenyzőként indult Till Attilát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik