Szórakozás

Toxikológiára került VV Éva

Ismét kitett magáért az ValóVilág egykori szereplője. Akár vér is folyhatott volna.

Éva szombaton éjszaka verte ki a balhét, tudta meg a Blikk. A lány szemtanúk szerint konyhakéssel kergette barátnőjét közös otthonukban, a lakók segítséget kértek.

“Ha nincs észnél a fiatalember, aki rendőrt hívott, itt bizony vér folyhatott volna.  Az a valóságshow-s lány üvöltött, negyed tizenegy után kezdődött a cirkusz, konyhakéssel fenyegette, kergette a lakásban a másik lányt, Katát, aki sikítva menekült. Borultak a bútorok, hatalmas törés-zúzás volt” – mesélte a házból egy asszony.

Mivel a helyszínre érkező rendőröknek a láthatólag a lábán megállni sem képes lány bevallotta, hogy nemcsak ivott, de nyugtatókat is beszedett, mentőt hívtak hozzá.

Évát a toxikológiára szállították, ám ő néhány óra múlva távozott.

Dr. Kamarás Péter ügyvéd a Blikknek elárulta: VV Éva könnyen börtönbe kerülhet a történtek miatt. “Ha bizonyítható, hogy tört-zúzott, akkor megállapítható a garázdaság, amelyben súlyosbító körülmény, hogy a ház nyugalmát megzavarta, és hogy ittas volt. Súlyosbító körülmény lehet az is, ha már folyik ellene eljárás. Garázdaságért akár két évig terjedő szabadságvesztést is kaphat, ám ha a köznyugalmat is megzavarja az illető, a büntetés három év is lehet” – mondta.

Kórházból ki, kórházba be – Nem bír magával VV Éva
(Fotó: Koczka Máté)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik