Szórakozás

Justin Bieber bekeményít

A múltkori füves balhéból okulva Justin és tanácsosai úgy döntöttek, hogy nem szivároghat ki több kompromittáló felvétel: a jövőbeni bulikon készült fotók és videók – bárki is készítse azokat – Justin Bieber saját tulajdonát fogják képezni, melyekkel csak ő rendelkezhet.

A 18 éves énekes maga is jócskán megszeppent a kiszivárgott kép láttán, és egyből szabadkozni kezdett a Twitteren keresztül, plusz így kérlelte rajongóit, hogy ettől függetlenül azért járuljanak még a  Bieber-oltár elé. Egy mondat azért kicsit félreérthető a szövegben: „back on tour tomorrow. ready to see u all smile.” Ami annyit tesz, hogy: holnap folytatódik a turné, már alig várom, hogy mindenkit mosolyogni lássak. Azért a Bieber-turné csak nem válik vándorló Woodstockká.

(Foto: NorthFoto / Hír24)

Eddig ment a találgatás, hogy vajon ki csinálhatta azokat a képeket, de mivel mindenki fülét-farkát behúzva kummantott a fotós kilétéről – meg talán úgy be voltak ütve, hogy azt se tudták, mi merre hány méter –, új partiszabályt vezettek be. Ha megjelensz egy Justin-féle bulin, belépéskor aláírsz egy nyilatkozatot, amivel kapásból lemondasz az ott készített képeid jogairól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik