Szórakozás

Justin Bieber füvet szív

Justin Bieber füvezett szilveszter éjjelén. Ha azt hinnénk, hogy ez a legalja, akkor eláruljuk, hogy aznap este még meg is csalta barátnőjét, Selena Gomezt. Szép kis példakép az ilyen.

Tovább gyűrűzik a balhé a tini énekes körül, hisz a múltkori paparazzis drámára rátéve egy lapáttal, most gyanús füvezős képek kerültek elő róla. Justin kicsit elszállt szilveszterkor. Képek bizonyítják, hogy volt ki gondoskodjon a felhőtlen hangulatról, melyből a tini lányok bálványa is jócskán kivette részét. Szegény fiú, biztos rossz társaságba keveredett. Na, hiszen biztos pisztolyt tartottak a fejéhez, nem? Nem kell őt se félteni, neki sem kell a szomszédba menni a hülyeségért, Minek köszönhetően jócskán csökkenhet az ázsiója, mert milyen példakép az olyan, aki füvet szív és nem Snoop Lion-nak hívják? Egy álszent pénzcsináló gép.

(Foto: AFP / Hír24)

A füves sztorira rápakolva még egy szívlapáttal, azon a bizonyos jó hangulatú szilveszteri bulin, pont félrevonult egy lánnyal, aki történetesen nem a barátnője, Selena Gomez volt. Justin és Selena héja-nász kapcsolatáról nehéz magabiztosan nyilatkozni, hisz elméletileg együtt vannak, de mégsem közösen szilvesztereztek, külön repülnek ide-oda, de mégis azt kommunikálják kifelé, hogy minden tökre okés. Talán egy végleges szakítás is belóghat a képbe. Az viszont biztos, hogy Justin alábbi húzásaival megalapozta, hogy ne úgy nézzenek rá, mint a józan élet, és hűség 18 év alatti mintaképére.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik